More

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε σε σχέση 9 μήνες» (video)

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο γνωστός δικηγόρος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και για τη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

    Ο γνωστός δικηγόρος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και για τη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου.

    «Ήμουν από τους πρώτους συναδέλφους που είχαν πει ότι η ποινική δίωξη του Απόστολου Λύτρα ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή. Άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

    Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια στην υπόθεση Λύτρα. Ο άνθρωπος δείχνει να έχει μετανιώσει. Στα μπουζούκια πήγε να ξεσκάσει. Όταν έχεις περάσει κάποιον χρόνο στη φυλακή, αντιδράς με τον τρόπο που επιλέγει».

    Όσον αφορά στη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκάλυψε: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news