More

    Μίκαελ Σουμάχερ: Φήμες ότι έδωσε το «παρών» στον γάμο της κόρης του – «Αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς» για τους καλεσμένους

    Το «παρών» στον γάμο της κόρης του φέρεται να έδωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

    Το μεγάλο αστέρι της F1 που δεν είχε εμφανιστεί πουθενά από το 2013 έως σήμερα, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε όταν έκανε σκι στις Άλπεις, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να ήταν μεταξύ των παρευρισκόμενων στον γάμο της κόρης του, Τζίνα.

    Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, η πιθανότητα αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι οι καλεσμένοι στην τελετή αλλά και τη γαμήλια δεξίωση είχαν λάβει αυστηρές οδηγίες «συμπεριφοράς», προφανώς για να προστατευτεί το απόρρητο της κατάστασης της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, του πατέρα της νύφης.

    Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της οικογένειας Σουμάχερ σε τουριστικό θέρετρο της ισπανικής Μαγιόρκα, την οποία φέρεται να αγόρασε η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, το 2017, από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

    Για την ιστορία, η κόρη του Σουμάχερ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Ίαν Μπέτκε, ενώ παρών ήταν και ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ με τον σύντροφό του.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Σε ηλικία 44 ετών, στο τέλος Δεκεμβρίου του 2013 είχε πτώση κάνοντας σκι παρέα με τον γιο του Μικ στο χειμερινό θέρετρο του Μαριμπέλ. Κατά την πτώση προσέκρουσε με το κράνος του σε βράχο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.

    Η ομάδα άμεσης επέμβασης τον μετέφερε αεροπορικώς στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο Γερμανός έφτασε σε κωματώδη κατάσταση παρότι τα πρώτα λεπτά μετά το χτύπημα είχε τις αισθήσεις του και ανέφερε ότι αισθανόταν ζαλισμένος. Εκεί υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, αλλά πολύ σύντομα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μπήκε για δεύτερο χειρουργείο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    Όταν η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, και έπειτα – τον Σεπτέμβριο του 2014 – στο σπίτι του στην Ελβετία για να συνεχιστεί η θεραπεία του κατ’ οίκον. Έκτοτε, η οικογένειά του προστατεύει ως κόρη οφθαλμού τις διαρροές για την κατάσταση της υγείας του 55χρονου, σήμερα, «Σούμι», επιτρέποντας να τον επισκεφτούν μόνο στενοί και έμπιστοι φίλοι της οικογένειας.

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news