More

    Ταινίες της εβδομάδας: O Joker επιστρέφει και δεν έχει συναγωνισμό (video)

    Νέα εβδομάδα με δυο νέες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες δίνοντας μια ξεκάθαρη επιλογή στους θεατές.

    Joker: Τρέλα για δυο (Joker: Folie à Deux)

    του Τοντ Φίλιπς. Με τους Χοακίν Φίνιξ, Lady Gaga, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Ζαζί Μπιτζ.

    Μιούζικαλ 2024, ΗΠΑ 138’

    Μετά τη δίκη του, ο Άρθουρ Φλεκ βρίσκεται φυλακισμένος στο Άσυλο Άρκαμ. Εκεί θα γνωρίσει μια ορκισμένη φαν του, στο πρόσωπο της οποίας θα δει τον έρωτα της ζωής του.

    Μικροί Ήρωες σε Δράση (Buffalo Kids)

    των Χουάν Χεσούς Γκαρθία Γαλότσα & Πέδρο Σολίς Γκαρθία. Με τις φωνές των Μαρίας Κάνθερ, Αρη Κυπριανού, Βίκης Γεωργιάδου, Σαββίνας Γεωργίου, Πέτρου Κονόμου, Μιχάλη Καζάκα, Μαριλένης Σταύρου, Γιάννη Καραούλη, Ανδρέα Αραούζου.

    Animation 2024, Ισπανία 93’

    Η Μαίρη και ο Τομ, είναι δύο αχώριστα ορφανά αδέρφια από την Ιρλανδία, που φτάνουν στην Νέα Υόρκη και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι με τρένο διασχίζοντας την Άγρια Δύση, όπου θα γνωρίσουν έναν ξεχωριστό καινούριο φίλο, που θα τους αλλάξει την ζωή για πάντα. Με συμμάχους την περιέργειά, την ομαδική δουλειά και την φιλία, θα έρθουν αντιμέτωποι με τρομερούς αντιπάλους, θα συναντήσουν απρόσμενους φίλους, απροσδόκητους ήρωες και θα μπλέξουν σε απίστευτες περιπέτειες στην αναζήτησή τους για ένα νέο σπίτι.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news