More

    Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: «Πριν από μερικούς μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή»

    Σε ένα μήνα συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, με τη σύζυγό του, Βικτώρια Καρύδα να συγκινεί μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» για τις προκλήσεις και τις δύσκολες στιγμές, που διαχειρίζεται όλα αυτά τα χρόνια.

    «Έχω πάρα πολλή πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο και κουράγιο να είμαι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει μόνιμα ακόμα, γιατί έχω κάποια πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα.

    Εδώ και 4 – 5 χρόνια έχω ανοίξει εταιρεία real estate, είναι ένα διαφορετικό project από το μόντελινγκ. Ο άνδρας μου έχτιζε, και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Είναι κάποια πράγματα, που είχαμε σκεφτεί να κάνουμε με τον άνδρα μου, και τα συνέχισα μόνη μου», είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα.

    Στις στιγμές που «λύγισε» αναφέρθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης το γνωστό μοντέλο, λέγοντας: «Από αυτό που έχει συμβεί, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο. Είχα καταλάβει ότι όταν είσαι μόνη σου σε κλειστό χώρο και δεν βγαίνεις, δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι. Τον τελευταίο καιρό «λύγισα», πριν από μερικούς μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή.

    Είναι απίστευτο πράγμα, όταν παλεύεις 6 χρόνια μετά τον θάνατο του άνδρα σου και προσπαθείς να κάνεις πράγματα, να μην έχεις αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σου, να δίνεις χαρά στα παιδιά και να κάνεις πολλά πράγματα μόνη σου στη ζωή. «Λύγισα», αλλά ευτυχώς ο Θεούλης ήταν δίπλα μου και όλα καλά τώρα.

    Υπήρξαν άνθρωποι να με στηρίξουν, έχω κοντινούς και καλούς φίλους, αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι όλοι αληθινοί, μετά φάνηκε ποιοί είναι αληθινοί φίλοι. Πάλευα με όλο αυτό χρόνια και δεν πήγαινα ούτε στους ψυχολόγους.

    Πίστευα ότι είμαι δυνατή, αλλά έπειτα από σχεδόν 6 χρόνια, κατάλαβα ότι η Βικτώρια – ξαφνικά σε ένα μικρό διάστημα – έχασε 9 κιλά. Καταλάβαινα ότι “φεύγω”. Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω με τον εαυτό μου, αλλά βρήκα τη δύναμη μέσω φίλων και πάλεψα πάλι με τον εαυτό μου να γίνω καλύτερα».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news