More

    Λύγισε ο Τάκης Ζαχαράτος: «Θεούλη μου, πόσο σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο»

    Στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την σάτιρα, αλλά και για το πόσο ερωτευμένος είναι με την δουλειά του.

    Μιλώντας για την σάτιρα, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Νομίζω ότι το όριο στη σάτιρα το βάζει αυτός που σατιρίζεις. Δηλαδή ένα πρόσωπο που σου δίνει τροφή γιατί είναι υπερβολικό και έχει ξεφύγει η κατάσταση, είναι ανοριοθέτητο, εσύ που κάνεις σάτιρα και είναι υπερβολή, σου δίνει τροφή ρε παιδί μου, λες: «Πάρε να έχεις!».

    Από εκεί και πέρα αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως, όταν σατιρίζεις έναν άνθρωπο, ή κάνεις σάτιρα, δεν προσβάλλεις αυτόν που σατιρίζεις αλλά προσβάλλεσαι ο ίδιος, με τον τρόπο που κάνεις την σάτιρα!».

    «Η τέχνη μου είναι μια ευλογία»

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο επάγγελμά του με πολύ συγκινητικά λόγια. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως: «Συγκινούμαι που το λέω, αλλά κάθε χρόνο είμαι τόσο ερωτευμένος με αυτό που κάνω! Όταν εκεί έξω βλέπω ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, που είναι άνεργοι, που δεν έχουν ευτυχία στη ζωή τους ή δεν έχουν βρει τη δική τους άκρη, αυτό με θλίβει πάρα πολύ».

    «Λέω: «Εντάξει, εσύ έχεις ένα ταλέντο να δίνεις χαρά στον κόσμο». Και όταν μπαίνω στο θέατρο και αρχίζω να γράφω τις σελίδες μου, λέω: «Θεούλη μου, πόσο σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο». Που η τέχνη μου είναι μια ευλογία. Φυσικά και πιστεύω πολύ στον Θεό, αλλά η τέχνη μου είναι το καταφύγιο μου!», τόνισε.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news