More

    Μαρία Αντωνά: «Μπορεί να το σκεφτόμουν να πήγαινα στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα»

    Για τα επαγγελματικά της σχέδια, την επιθυμία να κάνει βραδινή εκπομπή αλλά και για το αν θα πήγαινε στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα στη θέση του πάνελ, απάντησε η Μαρία Αντωνά σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega.

    «Αυτήν την περίοδο είμαι καλά. Όλα πάνε πολύ καλά, όλα πάνε όμορφα. Βέβαια, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν δουλεύω τόσο πολύ, αλλά είναι μια περίοδος που απολαμβάνω τον λίγο περισσότερο χρόνο που έχω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

    Δεν έχει προλάβει να μου λείψει η τηλεόραση. Την παρακολουθώ γιατί την αγαπώ, αγαπώ πάρα πολύ τα προγράμματα, τις εκπομπές. Βλέπω όλες τις πρωινές εκπομπές. Ο κόσμος αποφασίζει και επιλέγει και αυτός είναι που θα δώσει την πρωτιά.

    Δεν έχει κάποια βάση αλήθειας ότι θα ήμουν στο «Happy Day». Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση να είμαι στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, δεν έχω σκεφτεί αν θα πήγαινα. Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί και είναι πολύ ωραίο το περιβάλλον. Μπορεί να το σκεφτόμουν. Στη φάση που είμαι τώρα, δύσκολα να έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία.

    Πιο πολύ θα έβλεπα τη Μαρία σε ένα πρότζεκτ βραδινό παρά σε κάτι πιο πρωινό. Όπως είναι το «The Voice». Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εποχές που πρωταγωνιστούν τα βραδινά πρότζεκτ. Εγώ ήμουν πάρα πολύ φαν του Θέμου Αναστασιάδη. Πριν πάρα πολλά χρόνια με είχε καλέσει στην εκπομπή του και ήταν ένα off δοκιμαστικό. Είχα αρέσει και στον Θέμο και στη Δούκισσα και ήμουν πολύ κοντά στο να βρεθώ δίπλα του, να είμαι το δεύτερο κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη. Δεν προέκυψε αυτό. Κάτι τέτοιο βραδινό θα μου άρεσε πολύ και να το κάνω με τον Γιώργο Λιανό. Έχω δηλώσει και άλλη φορά ότι το backstage στο The Voice θα ήθελα να το κάνω», είπε η Μαρία Αντωνά.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news