More

    Τα χόμπι του Χίτλερ και άλλων δικτατόρων (pics)

    Έμειναν στην ιστορία σαν δικτάτορες υπεύθυνοι για βασανιστήρια και εκατομμύρια θανάτους. Ακόμα όμως και ένας αδίστακτος ηγέτης έχει χόμπι.

    Για να αποφορτιστούν από τα σχέδια τους για να κατακτήσουν και να παραμείνουν στην εξουσία ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Σαντάμ Χουσείν και ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχαν τα δικά τους χόμπι.

    Χίτλερ

    Μπορεί να ευθύνεται για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, των Ρομά για εκατομμύρια Ευρωπαίους που πέθαναν στα χαρακώματα και από την πείνα και την εξαθλίωση, αλλά ο Χίτλερ είχε μανία με τα σκίτσα και ιδιαιτέρως με τα σκίτσα της Disney.

    Σαντάμ Χουσείν

    Ο Ιρακινός λαός δέχτηκε για πολλά χρόνια τη καταπίεση και τα βασανιστήρια του δικτάτορα, όμως ο ίδιος φαίνεται πως δεν το έπαιρνε πολύ βαριά αφού σχεδόν καθημερινά έβρισκε χρόνο για να διαβάζει ερωτικές νουβέλες. Μάιστα πολλοί ισχυρίζονται ότι έχει γράψει και ο ίδιος ένα μυθιστόρημα, με ερωτικές πτυχές, χωρίς να επιβεβαιώνεται.

    Κιμ Γιονγκ Ουν

    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, με το πιο αυστηρό καθεστώς παγκοσμίως, λατρεύει το NBA και τα ακριβά αμάξια. Δηλώνει λάτρης του σινεμά, και σε κάθε του οικία έχει ιδιωτική αίθουσα προβολής.

    Μουσολίνι

    Λάτρης του ωραίου φύλου, ο Ιταλός δικτάτορας, έγραφε εpωτικά γράμματα στις Ιταλίδες που διατηρούσε σαν συντρόφους. Λέγεται ότι τεράστιες σακκούλες με γράμματα θαυμασμού ερχόταν στο αρχηγείο του και αυτός τα απαντούσε όλα.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news