More

    Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση – «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για γάμο»

    Την πρώτη κοινή εμφάνιση και δηλώσεις έκανε ο Άρης Σοϊλέδης με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση, στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι».

    Το ζευγάρι μίλησε για το πρώτο κοινό καλοκαίρι, όπου πέρασε ανάμεσα σε Μύκονο και Λήμνο, για το «κυνηγητό από τις κάμερες», αλλά και για το αν υπάρχει στα σχέδια του ο γάμος.

    «Λείπαμε, ήμασταν στη Μύκονο τρεις μήνες για δουλειά, μετά πήγαμε ένα μήνα διακοπές στη Λήμνο, όπου κατάγεται η Μαριλίνα. Τώρα επιστρέψαμε, έχουμε δύο μέρες στην Αθήνα, οπότε αυτή είναι και η πρώτη μας κοινή έξοδος», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

    «Δεν το έχω ζήσει και πολύ το κυνηγητό με τις κάμερες. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό, αλλά πλέον μου περνάει αδιάφορο. Είναι οκ, δεν είναι τόσο έντονο», απάντησε η Μαριλίνα Κυπαρίσση.

    Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη σύντροφό του, ο ποδοσφαιριστής απάντησε: «Θα παρουσιάζαμε κάτι τηλεοπτικό, αν ήταν κάτι που θα μας άρεσε και θα περνούσαμε ωραία, γιατί όχι;».

    «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για γάμο», σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης  για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση να προσθέτει: «Όταν αρχίζεις μια σχέση πάντα το σκέφτεσαι, ιδανικά».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news