More

    Δανάη Παππά: «Αυτός ο έρωτας ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό»

    Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα σειρά του Alpha, «Άγιος έρωτας» αλλά και για το αν έχει αντίστοιχα βιώματα με την ηρωίδα της μίλησε η Δανάη Παππά στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

    Για τη σύνδεση του ρόλου της με τον «παπά Νικόλα» ανέφερε η Δανάη Παππά: «Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στον δρόμο, να ανταλλάξετε ματιές και κάτι να νιώσεις. Δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια σύνδεση. Κάτι λοιπόν τράβηξε τη Χλόη στον άνθρωπο αυτό. Νιώθει πως θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει και θα μπορέσει να τη βοηθήσει.

    Αρχικά αναπτύσσουν μια αθώα επαφή, γιατί είναι και οι δυο στην ίδια κατάσταση, ωστόσο σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης που τους τραβάει κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρωτας είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί αλλά και το κοινό όσο περνούν τα επεισόδια».

    Όσο για το αν έχει νιώθει κάτι αντίστοιχο στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός είπε: «Ναι, μου έχει συμβεί παλαιότερα όταν ήμουν μικρή. Κοντά στην εφηβεία μου ένιωσα μια πολύ έντονη έλξη για έναν άνθρωπο, μια έντονη σύνδεση. Αυτός ο έρωτας όμως ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια. Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική, δεν φταίει πάντα ο άλλος».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news