More

    Ξέσπασε ο Τάσος Κωστής κατά του Γιώργου Καραμίχου: «Ποιος είναι αυτός και κρίνει; Αηδίες!»

    Ξέσπασε ο Τάσος Κωστής κατά του Γιώργου Καραμίχου: «Ποιος είναι αυτός και κρίνει; Αηδίες!»

    Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Τάσος Κωστής, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον Γιώργο Καραμίχο για τα σχόλια που – σύμφωνα με τα media – είχαν ως αντικείμενο κριτικής τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τις επιθεωρήσεις του.

    Να σου θυμίσουμε πως ο Γιώργος Καραμίχος είχε σχολιάσει τη σάτιρα στο θέατρο, χωρίς ποτέ να κατονομάσει τον Μάρκο Σεφερλή.

    «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας κάποιους άλλους ανθρώπους και όλοι γελάνε από κάτω, αυτό σημαίνει κάτι για τους ψηφοφόρους. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν… Όταν βρίσκουν αστείο κάτι που είναι κακής αισθητικής και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή γεγονότα, η αισθητική είναι μεγάλο πακέτο… Υπάρχει κακή και καλή σάτιρα. Η αισθητική κάνει τη διαφορά, να υπάρχει μια ομορφιά, μια ευμορφία, ένα σχήμα στον τρόπο που θα πεις κάτι» είχε πει ο Γιώργος Καραμίχος στην ΕΡΤ.

    «Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

    «Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να είσαι χρήσιμος», τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος.

    «Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες! Μη λέμε τέτοια πράγματα τώρα, όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε! Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες «βλάκα» τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;», συμπλήρωσε ο Τάσος Κωστής.

    «Γινόμαστε μια κάστα και όλοι οι άλλοι είναι πλέμπα; Ο κόσμος είναι μεγάλος κριτής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», κατέληξε ο Τάσος Κωστής.

     

    Ο Γιώργος Καραμίχος πριν από λίγες ώρες ωστόσο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

    «Δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί εγώ δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη που έδωσα. Αυτό προκλήθηκε χωρίς να πω κάτι εγώ. Όταν κάτι δεν έχει να κάνει με κάτι που είπα εγώ, δεν με αφορά» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Καραμίχος.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news