More

    Μίμης Πλέσσας: Κανονικά θα γίνουν οι προγραμματισμένες συναυλίες για τον μουσικοσυνθέτη στο θέατρο Παλλάς

    Οι προγραμματισμένες μουσικές βραδιές προς τιμή του Μίμη Πλέσσα στο Θέατρο Παλλάς θα πραγματοποιηθούν κανονικά από 10 έως 20 Οκτωβρίου ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 100 του χρόνια.

    Μια ιστορική επέτειος-σταθμός, ένας ύστατος φόρος τιμής στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα που έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες πριν από τις προγραμματισμένες επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 του χρόνια και άφησε ανεξίτηλη τη μουσική του σφραγίδα στον τόπο μας και  στην Ελληνική μουσική.

    Ο γνωστός δημιουργός Γιώργος Βάλαρης με αυτό το επετειακό αφιέρωμα αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση τον σπουδαίο μουσουργό μέσα από τα μοναδικά και διαχρονικά του τραγούδια, που γαλούχησαν γενιές Ελλήνων με τη συμμετοχή κορυφαίων  ερμηνευτών, τραγουδιστών και ηθοποιών, πολυμελή ζωντανή ορχήστρα και μαέστρο τον Αντώνη Γούναρη.

    Μια επέτειος-σταθμός για την ελληνική μουσική με τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές επιτυχίες του μυθικού συνθέτη και ένα πλούσιο επιτελείο 30 και πλέον καλλιτεχνών μαζί με πολυμελή ζωντανή ορχήστρα.

    Τις ιστορικές βραδιές πλαισιώνουν επί σκηνής κορυφαίοι τραγουδιστές και ηθοποιοί.

    Eρμηνεύουν: Κώστας Μακεδόνας, Κώστας Καραφώτης. Guest star ο Στέφανος Κορκολής.

    Τιμητική συμμετοχή η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

    Ειδική συμμετοχή ο Γιάννης Ζουγανέλης.

    Ερμηνεύουν επίσης οι (αλφαβητικά): Νίνα Λοτσάρη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μανουσάκη, Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Σπετσιώτης. Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες (κατά ημέρα εμφάνισης): Στέλιος Διονυσίου, Μπέσυ Αργυράκη, ‘Όλγα Βενέτη,   Θοδωρής Μαραντίνης, Ελένη Καρακάση, Πέγκυ Ζήνα, Λένα Αλκαίου, Μελίνα Ασλανίδου και η Γλυκερία.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news