More

    Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σκληρή ανακοίνωση του Μαζωνάκη

    Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σκληρή ανακοίνωση του Μαζωνάκη

    Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσω των δικηγόρων του, ξεσπώντας εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη. Δείτε ΕΔΩ.

    Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με την κα. Μαζωνάκη ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για τα συναισθήματά του, μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, με τον γνωστό pastry chef να δηλώνει πως δεν έχει διαβάσει τίποτα.

    «Δεν έχω διαβάσει τίποτα παιδιά. Άμα θέλετε να σας πω κάτι για μένα ευχαρίστως. Εγώ να σας πω την αλήθεια, δόξα το Θεό η υγεία μου είναι πάρα πολύ καλά, είμαι ευλογημένος. Η σεζόν πάει καλά, ξεκινήσαμε καλά. Καλή σεζόν να έχετε» αρκέστηκε να πει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

    Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Γιώργου Μαζωνάκη με την Βάσω Μαζωνάκη

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στο θέμα στην πρωινή εκπομπή Happy Day του ALPHA είπε: «Είδαμε ότι επανήλθε με νέους δικηγόρους και καταθέτει αγωγές εναντίον της αδελφής του. Το έψαξα αρκετά το θέμα και με το προηγούμενο δικηγορικό γραφείο, ο κ. Μαντάς δεν τον εκπροσωπεί πια. Κατάλαβα όμως, ότι μέχρι τώρα οι αγωγές που έχουν γίνει και τα ασφαλιστικά μέτρα, έχουν καταπέσει γιατί δεν ισχύουν κάποια δεδομένα που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος. Δηλαδή, ο Γιώργος αρχικά τα ασφαλιστικά μέτρα τα κατέθεσε εναντίον της αδελφής του γιατί θεωρούσε ότι ένα σπίτι στη Μύκονο έχει αγοραστεί με δικά του χρήματα, παρανόμος και το έχει η αδελφή του και ο γαμπρός του στο όνομα του και το εκμεταλλεύονται. Όταν πήγαν να εκδικάσει η μεριά του Μαζωνάκη τα ασφαλιστικά μέτρα διαπιστώθηκε με χαρτιά ότι δεν υπάρχει αγορασμένο σπίτι. Ότι αυτό είναι ένα σπίτι που έχει νοικιάσει η Βάσω Μαζωνάκη και το εκμεταλλεύεται εμπορικά. Άρα δεν υπήρχε αντικείμενο, και έτσι κατέπεσε».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news