More

    4 «κρυφά» μπαρ στο κέντρο της Αθήνας

    Η Αθήνα είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια και πολιτισμό, και οι νύχτες της προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες για διασκέδαση.

    Αν ψάχνεις για μια πιο ιδιαίτερη εμπειρία, τα «κρυφά» μπαρ είναι η ιδανική επιλογή. Αυτά τα μπαρ, συχνά κρυμμένα πίσω από κλειστές πόρτες ή σε απροσδόκητες τοποθεσίες, προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα και πρωτότυπα κοκτέιλ. 

    Ας ανακαλύψουμε μερικά από αυτά!

    Cabezon, Μεταξουργείο

    Σε μια ενδιαφέρουσα γωνιά της πόλης, το Cabezon προτείνει ένα μοναδικό concept. Αν περάσεις το Σαββατοκύριακο σου εκεί, θα ανακαλύψεις ότι κρύβει πάρτι, αλλά καθώς εξερευνάς τον χώρο, θα βρεις και ένα ήσυχο, ξεχωριστό τμήμα. Συνδυάζει γευστικά κοκτέιλ με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και μια νεανική πελατεία που συναντά τις μεγαλύτερες ηλικίες, καθιστώντας το ιδανικό για όλη την ημέρα.

    Κεραμεικού 110

    Couleur Locale, Μοναστηράκι

    Στο Couleur Locale, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά του χώρου. Με απέραντη θέα στην Ακρόπολη, αυτό το μπαρ στεγάζεται σε ένα παλιό κτίριο, διατηρώντας την «μαγεία» του στο ψηλότερο σημείο. Με γνωστούς DJ και πλούσιο μενού, προσφέρει ηρεμία και μοναδικούς συνδυασμούς.

    Νορμανού 3

    CV Distiller, Ιλίσσια

    Για εκείνους που αναζητούν κάτι παραπάνω από τα κλασικά, το CV Distiller είναι ένα διαχρονικό whiskey bar. Σε μια μικρή τοποθεσία πίσω από το ξενοδοχείο Χίλτον, προσφέρει χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα, με jazz μουσική και άνετα καθίσματα, καθώς και μια προσεγμένη επιλογή από ουίσκι, bourbons και κοκτέιλ. Θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα κρυφό μπαρ της Νέας Υόρκης.

    Χατζηγιάννη Μεξή 7

    Bartesera

    Το Bartesera είναι ένας πολυχώρος που συνδυάζει το bar με την τέχνη, φιλοξενώντας εκθέσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ιδρύθηκε σε μια ερειπωμένη εμπορική στοά του 1937 και σήμερα προσελκύει ένα ποικιλόμορφο κοινό. Η κλειστή αυλή του προσφέρει έναν ήσυχο χώρο για καφέ και συζητήσεις, ενώ η gallery φιλοξενεί εκθέσεις νέων καλλιτεχνών. Μετά την ανακαίνισή του, το Bartesera έχει αποκτήσει πιο ζεστό χαρακτήρα, προσφέροντας εξαιρετικό καφέ και νόστιμα σνακ και γλυκά. Η μουσική ποικιλία είναι εντυπωσιακή, με διαφορετικά είδη κάθε βράδυ, και οι κοκτέιλ είναι άφθονα. Μείνε ενημερωμένος για τις εκθέσεις και τα πάρτι που διοργανώνονται!

    Κολοκοτρώνη 25

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news