More

    Τα ζώδια που θα χρειαστούν ξεκούραση και ηρεμία αυτό το ΣΚ

    Αγαπημένα μας ζώδια, έρχεται το Σαββατοκύριακο και ξέρουμε πόσο το περιμένετε για να χαλαρώσετε και να βρείτε τη δική σας ισορροπία. Όμως, δε θα είναι όλοι το ίδιο… ευλογημένοι με ενέργεια και ζωντάνια! Κάποιοι από εσάς, θα νιώσουν την ανάγκη να φορέσουν τις πιτζαμούλες τους, να κουκουλωθούν κάτω από μια ζεστή κουβερτούλα και να το ρίξουν στην απόλυτη χαλάρωση.

    Ας δούμε ποια ζώδια θα χρειαστούν ένα extra boost σε zen vibes αυτό το ΣΚ!

    Καρκίνος: Ώρα για cocooning!

    Αγαπημένοι Καρκίνοι, η εβδομάδα σας ήταν έντονη και τα συναισθήματά σας ανακατεμένα και φουρτουνιασμένα. Το Σαββατοκύριακο σας καλεί να μείνετε μέσα, με τσάι, κουβερτάκι και μια σειρά που θα ζεστάνει την καρδιά σας. Αφήστε τα εξωτερικά ερεθίσματα και επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας γαλήνη. Ηρεμήστε, γιατί τη Δευτέρα… σας περιμένει πάλι η δουλειά!

    Ιχθύς: Χρειάζεστε detox από την τρέλα του κόσμου!

    Εσείς, ψαράκια μας ονειροπόλα, η καθημερινότητα σας έχει εξαντλήσει. Είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και έτοιμοι να “κλείσετε για συντήρηση”! Αν δεν έχετε προγραμματίσει μια απόδραση στη φύση, το ιδανικό Σαββατοκύριακό σας θα περιλαμβάνει γιόγκα, χαλαρωτική μουσική και ένα τεράστιο “Μην Ενοχλείτε” στην πόρτα.

    Ταύρος: Καιρός να χαλαρώσετε!

    Ποιος, εσείς, οι πολυάσχολοι Ταύροι, που πάντα τρέχετε να προλάβετε τα πάντα; Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο για ένα μεγάλο, deluxe διάλειμμα! Μαγειρέψτε κάτι αγαπημένο, γεμίστε την μπανιέρα σας με αφρό και ξεχάστε όλα τα “πρέπει”. Ένα καλό μασάζ και λίγος ύπνος θα σας ανανεώσουν περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.

    Παρθένος: Time to reboot!

    Είστε από τα ζώδια που δίνουν το 110% στη δουλειά, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό σας χρειάζεται να πατήσει… restart. Μείνετε μακριά από την οθόνη του υπολογιστή και κλείστε το κινητό. Ένα Σαββατοκύριακο με αυτοφροντίδα, γιόγκα και χαλαρωτικά βιβλία θα είναι το perfect πλάνο σας!

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news