More

    Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram

    Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αναμφίβολα, μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της. Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε τη σεζόν 2004-2005, μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA «Πρωινό Κους Κους», ενώ φέτος παρουσιάζει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Η επιτυχία της παρουσιάστριας φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο την ακολουθούν περισσότεροι από 345 χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας.

    Η Κατερίνα Καραβάτου δημιούργησε τον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τον Αύγουστο του 2014. Δέκα χρόνια μετά έχει κάνει σχεδόν δύο χιλιάδες αναρτήσεις, μέσα από τις οποίες έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές της ζωής της με τους θαυμαστές της.

    Το πρώτο Instagram post

    Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε το πρώτο της post στο Instagram στις 29 Αυγούστου του 2014. Η παρουσιάστρια είχε θελήσει να ανεβάσει μία αυθόρμητη φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε χαμογελαστή, ενώ φίλοι της την πειράζουν, προσπαθώντας να τοποθετήσουν ένα γλυπτό στο κεφάλι της.

    «Να μαι!!!! Και στην πρώτη μου φωτό οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν…!!! Καλή αρχή!!», έχει γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news