More

    Μωρό γεννήθηκε μέσα στον τυφώνα Μίλτον σε ένα δωμάτιο με θέα την απόλυτη καταστροφή (pics)

    Μπορεί ο τυφώνας Μίλτον να άφησε νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές στη Φλόριντα, ωστόσο θαύματα γίνονται. Την ώρα που ο φονικός τυφώνας χτυπούσε τη Φλόριντα, ένα μωρό ερχόταν στη ζωή. Οι γονείς του μιλούν για «θαύμα».

    Η Kenzie Lewellen και ο πατέρας του μωρού Dewey Bennett έκαναν ένα άκρως επικίνδυνο ταξίδι μέχρι το νοσοκομείο κι ενώ ο τυφώνας Μίλτον σάρωνε τη Φλόριντα για να φέρουν στη ζωή το αγοράκι τους. Η ίδια μετά από μια περιπετειώδη διαδρομή προς το νοσοκομείο γέννησε σε ένα δωμάτιο με θέα στην καταστροφή που προκαλούσε προκαλέσει ο τυφώνας.

    Ευτυχισμένη πια περιέγραψε στο NBCNews τις δραματικές στιγμές που βίωσε μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

    Ο τοκετός της κ. Lewellen ξεκίνησε στο σπίτι της στο Port Charlotte της Φλόριντα νωρίς την Τετάρτη – ώρες πριν χτυπήσει ο τυφώνας Μίλτον.

    Ο τυφώνας Μίλτον, που συνοδεύτηκε από 50 ανεμοστρόβιλους και καταστροφικές πλημμύρες, δεν είχε χτυπήσει ακόμα, αλλά το σπίτι του ζευγαριού είχε ήδη αρχίσει να εισέρχεται νερό. Είχαν σκεφτεί να απομακρυνθούν νωρίτερα προς το Δυτικό Πάλμ Μπιτς, αλλά ευτυχώς δεν το έκαναν γιατί η περιοχή, όπως αποκαλύφθηκε μετά, βρέθηκε στο επίκεντρο του τυφώνα.

    «Το μυαλό μου δούλευε με χίλια, σκεφτόμουν, τι θα κάνω;» δήλωσε μετά τον τοκετό η 22χρονη η οποία όπως παραδέχθηκε ήταν «πολύ νευρική» καθώς είχε έρθει η ώρα να γεννήσει την στιγμή που η περιοχή θα ήταν στο επίκεντρο του ενός από τους ισχυρότερους τυφώνες όλων των εποχών.

    Στην ίδια κατάσταση βρισκόταν και ο 24χρονος σύντροφός της, Μπένετ, που λίγα χρόνια πριν, το 2017, είχε «χάσει» τον πατέρα του στον τυφώνα Ίρμα.

    Μετά από αρκετές ώρες που είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις στο σπίτι, το ζευγάρι τελικά πήρε την δύσκολη απόφαση και ξεκίνησε το επικίνδυνο ταξίδι προς το Νοσοκομείο Sarasota Memorial.

    «Η μητέρα μου οδηγούσε εν μέσω θύελλας. Προσπαθούσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί», δήλωσε ευτυχής η νέα μητέρα. «Δεν υπήρχαν πραγματικά πολλοί άνθρωποι στους δρόμους, γιατί είχε πολύ άνεμο έξω και έβρεχε αρκετά» δήλωσε βλέποντας όπως είπε από το δωμάτιο της, την ώρα του τοκετού, δέντρα να ξεριζώνονται και τη βροχή να δυναμώνει.

    Ο Dewey Lester Bennett IV γεννήθηκε με ασφάλεια με καισαρική τομή στις 11.45 μ.μ. τοπική ώρα.

    «Είναι ένα μωρό θαύμα», δήλωσε η κα Lewellen.

    Το ίδιο βράδυ, άλλα έξι μωρά γεννήθηκαν στα δύο νοσοκομεία Sarasota Memorial κατά τη διάρκεια του Μίλτον.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news