More

    Καίτη Γκρέυ: «Δεν είναι αρκετά αισιόδοξοι οι γιατροί», λέει ο εγγονός της

    Η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση από τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/10), ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο εγγονός της, Κωνσταντίνος Ηλιάδης, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δήλωσε ότι οι γιατροί δεν είναι αρκετά αισιόδοξοι.

    Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης ανέφερε: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Πηγαίνω και την βλέπω συνέχεια, πάντα είναι κάποιος εκεί. Όχι, δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή σήμερα μίλησε, είπε ένα «γειά». Όχι δεν μίλησε μαζί μου, με την μητέρα μου. Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά. Ναι, είχε ξανασυμβεί πιο παλιά».

    Στη συνέχεια είπε ότι: «Δεν θα το έλεγα ότι οι γιατροί είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα είχε κάποια βελτίωση. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν και όταν περνάς ένα τέτοιο εγκεφαλικό σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει στον οργανισμό, λόγω ηλικίας προφανώς, γιατί η γιαγιά είναι 100 προς 101 τώρα πλέον».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news