More

    Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Τι συμβαίνει στον γάμο τους; – Η νέα σόλο εμφάνιση της Δούκισσας που φούντωσε τις φήμες για «χωριστές ζωές»

    Οργιάζουν οι φήμες ότι κάτι συμβαίνει στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι. Η ηθοποιός έκανε ξανά σόλο εμφάνιση, μόλις μια εβδομάδα αφού ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρίγκιπα Χάρι μόνο του σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι τους στο Montecito.

    Το ζευγάρι λέγεται ότι ζει «χωριστές ζωές», αν και πηγές κοντά στο Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex αρνούνται ότι υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ τους.

    Η Μέγκαν εμφανίστηκε  ξανά χωρίς τον Χάρι

    Η Δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε το Girls Inc. στο Greater Santa Barbara, Καλιφόρνια, για να μιλήσει για ένα νέο πρόγραμμα «ψηφιακής ευεξίας» που συγχρηματοδοτείται από το Archewell Foundation των Sussexes.

    Εκεί, η Μέγκαν εμφανίστηκε χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει κάνει διαφορετικά ταξίδια σε άλλες περιοχές του κόσμου.

    Στη συζήτηση με τις έφηβες, η Meghan μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία με τον εκφοβισμό, λέγοντάς τους ότι έχει βιώσει κάτι παρόμοιο σε μεγάλη κλίμακα. Συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν «ένας από τους πιο εκφοβισμένους ανθρώπους στον κόσμο». Χρησιμοποιώντας απλά εικονίδια, οι έφηβες προσπάθησαν να καταλάβουν πόσο μπορούν να επηρεάσουν τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συναισθήματά τους.

    Το Girls Inc., ένας αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενθαρρύνει τα κορίτσια να είναι «Ισχυρές, Έξυπνες και Θαρραλέες», έχει συνεργαστεί με το #HalfTheStory, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στη βελτίωση της σχέσης της επόμενης γενιάς με την τεχνολογία, για να εκκινήσει το πρόγραμμα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Η εμφάνιση αυτή της Μέγκαν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα,  και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, ωστόσο ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου.

    Ήταν η δεύτερη χωρίς τον σύζυγό της, καθώς εμφανίστηκε μόνη της και κατά την επίσκεψή της στο Children’s Hospital Los Angeles gala στις 5 Οκτωβρίου.

    Μέγκαν και Χάρι ζουν χωριστές ζωές

    Ειδικοί σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι «ακολουθεί τους δικούς του διαφορετικούς δρόμους» καθώς ζουν όλο και περισσότερο «χωριστές ζωές».

    Το ζευγάρι «κάνει πράγματα χωριστά τώρα», σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό Arthur Edwards. Μιλώντας στην The Sun, είπε ότι λειτουργούν πλέον ανεξάρτητα, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα . Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι δεν έχουν εμφανιστεί μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις εδώ και αρκετό καιρό.

    Οι τελευταίες εμφανίσεις θεωρείται ότι αποτελούν μέρος ενός νέου σχεδίου που τους θέλει να κάνουν περισσότερα πράγματα χωριστά,  είπε πρόσφατα ένας φίλος του ζευγαριού.

    Οι Sussexes θα συνεχίσουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις – αλλά θα εμφανίζονται επίσης και μόνοι, πιο συχνά, καθώς ακολουθούν τα δικά τους ενδιαφέροντα.

    Ο πρίγκιπας Χάρι έλειπε σε ταξίδι για δύο εβδομάδες σε μια περιοδεία στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στη Νότια Αφρική.

    Τι αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού

    «Ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν πλέον βρει τον δικό τους ρυθμό σε ατομικό επίπεδο – όχι μόνο ως ζευγάρι. Ο πρίγκιπας ασχολείται με τα φιλανθρωπικά του έργα, ενώ η δούκισσα με τις επιχειρήσεις της», είπε ένας φίλος των Sussexes.

    Η πληροφοριοδότης είπε στο People: «Είναι σαφές ότι μια διπλή στρατηγική βρίσκεται σε εξέλιξη».

    Η Jennie Bond, δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας, υποστηρίζει ότι η Μέγκαν δεν θέλει να επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια και ότι ο διαχωρισμός των επαγγελματικών καθηκόντων μεταξύ εκείνης και του Χάρι ήταν φυσιολογικός.

    «Η Μέγκαν δεν είναι δημοφιλής. Δεν θέλει να επιστρέψει και ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, σε κάποιο βαθμό», ισχυρίστηκε.

    Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι έχει υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος και ότι είναι «φυσιολογικό» για το ζευγάρι να είναι σε διαφορετικά επαγγελματικά ταξίδια.

    Είπαν: «Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί». Οι επιχειρήσεις του ζευγαριού λέγεται ότι λειτουργούν παράλληλα παρά από κοινού, αν και αναμένεται να κάνουν κοινές επισκέψεις ως ζευγάρι».

     

     

     

     

     

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news