More

    Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Οι φήμες για κρίση στο γάμο τους «φουντώνουν» – Η solo εμφάνιση που πυροδότησε τα σενάρια χωρισμού

    Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Οι φήμες για κρίση στο γάμο τους «φουντώνουν» – Η solo εμφάνιση που πυροδότησε τα σενάρια χωρισμού

    Οι φήμες που θέλουν τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική ζωή τους γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

    Πιο συγκεκριμένα, η νέα solo εμφάνιση της Meghan Markle, μια εβδομάδα μόλις αφού ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρίγκιπα Harry μόνο του σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι τους στο Montecito, πυροδότησε τα σενάρια που θέλουν το γάμο τους να αποτελεί παρελθόν.

    Η Δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε το Girls Inc. στο Greater Santa Barbara, Καλιφόρνια, για να μιλήσει για ένα νέο πρόγραμμα «ψηφιακής ευεξίας» που συγχρηματοδοτείται από το Archewell Foundation των Sussexes.

    Η Meghan Markle μοιράστηκε, στη συζήτηση με τις έφηβες, την προσωπική της εμπειρία με τον εκφοβισμό, λέγοντας ότι έχει βιώσει κάτι παρόμοιο σε μεγάλη κλίμακα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ήταν «ένας από τους πιο εκφοβισμένους ανθρώπους στον κόσμο».

    Αυτή η solo εμφάνιση της Meghan Markle παρότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 2/10, ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 11/10.

    Μάλιστα, αυτή αποτελεί τη δεύτερη solo εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex, χωρίς τον πρίγκιπα Harry. Η άλλη ήταν στις 5/10 στο Children’s Hospital Los Angeles gala.

    Ειδικοί σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι «ακολουθεί τους δικούς του διαφορετικούς δρόμους», καθώς ζουν χωριστές ζωές, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι κάνουν χωριστά πράγματα και στον επαγγελματικό τομέα λειτουργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο.

    Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, από την άλλη, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα σύννεφο ανάμεσά τους και ότι για εκείνους είναι «φυσιολογικό» να είναι σε διαφορετικά επαγγελματικά ταξίδια.

    Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news