More

    Δημήτρης Σταρόβας: Συγκλονίζει 5 μήνες μετά το εγκεφαλικό – «Δεν είχα κανέναν έλεγχο, ένιωσα απελπισία»

    Για την περιπέτεια της υγείας του, την αποκατάσταση που ακολούθησε, αλλά και πώς ξαναγνωρίστηκε με την κιθάρα περιέγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας στο νέο βίντεο «Αρρυθμίες», που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube.

    Υπενθυμίζεται, πως πριν από πέντε μήνες ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη. Σήμερα, ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει τη διαδικασία της αποκατάστασης, καθώς δημιουργήθηκε μερική δυσκολία στον λόγο, η οποία αντιμετωπίζεται μέσω λογοθεραπείας και μάλιστα υπάρχει συνεχής βελτίωση.

    «Δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα»

    «Κοντεύω να χάσω τα 40 κιλά. Έχω χάσει τα 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

    «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια και πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να πω ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες με την κιθάρα στο νοσοκομείο, νοερά θυμόμουν τα πάντα. Ήμουν σχεδόν βέβαιος, ότι δεν θα είχα επηρεαστεί (στο να παίξω ξανά κιθάρα).

    Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα. Εκεί ζήτησα να μου φέρουν μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω την κιθάρα και δεν έβρισκα τον ρυθμό. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα. Έπαιζα άλλα αντ’ άλλων. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δύο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, ένιωσα απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες έπαιξα κιθάρα στο 60%, η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news