More

    Νίκος Πορτοκάλογλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Μαρίνα Κατσιώτη στο Ηρώδειο

    Νίκος Πορτοκάλογλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Μαρίνα Κατσιώτη στο Ηρώδειο

    Η Νατάσσα Μποφίλιου, το βράδυ της Δευτέρας 14/10, χάρισε στο κοινό που βρέθηκε στο Ηρώδειο μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Μες στους ανθισμένους κήπους». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη και εμβληματικό δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη, μάγεψε το κοινό μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη.

    Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρακολούθησε την συναυλία μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Κατσιώτη.

    Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Κατσιώτη είναι παντρεμένοι πάνω από 40 χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη και πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Η Μαρίνα Κατσιώτη είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

    Ο γνωστός τραγουδιστής έχει δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό»: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα».

    Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news