More

    Η Εύη Δρούτσα εξομολογείται: «Ο μεγάλος μου έρωτας ήταν ο Μάικλ Τζάκσον – Όταν πέθανε έκλαιγα για μέρες»

    Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου αναφέρθηκε στα τραγούδια που τη σημάδεψαν αλλά και στον έρωτά της για τον Μάικλ Τζάκσον.

    «Το “Στου γιαλού τα βοτσαλάκια” μάς το έβαζε ο πατέρας μου όταν πηγαίναμε στη θάλασσα. Ο Βασίλης Τσιτσάνης και η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου “σκοτωθήκαν” για το τραγούδι αυτό. Αν ζούσαν ακόμη “σκοτωμένοι” θα ήταν» αποκάλυψε η στιχουργός.

    Στην συνέχεια εξομολογήθηκε ότι ο Μάικλ Τζάκσον «είναι ο μεγάλος μου έρωτας, τον λατρεύω. Όταν πέθανε έκλαιγα για μέρες».

    Στη συνέχεια η Εύη Δρούτσα, σημειώνει ότι το «Τολμώ» είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψε, ενώ όταν της είπαν να γράψει για τη Μαρινέλλα, είπε «ο Χριστός και η Πανάγια». «Μου ήταν εύκολο να γράψω για τη Μαρινέλλα γιατί δεν τραγουδάει μονό με τη φωνή, άλλα και με τα χέρια της», συμπληρώνει.

    Όπως λέει, «πήγα σπίτι και είπα στον πρώην άντρα μου το “Το να μείνουμε οι δυο με τρομάζει” και χώρισα». «Το “Παράγραφος 62” το έγραψα όταν χώρισαν η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα. Άνοιξα το διαζύγιό μου και πήρα κάποια πράγματα για να μη γίνω ρεζίλι σε κανένα δικηγόρο», πρόσθεσε.

    «Δεν ξέρω πώς γράφτηκε το “Ο δικός μου ο δρόμος”. Όταν τέλειωσε κατάλαβα ότι το έγραψα για έμενα, είναι ακριβώς η ζωή μου», κατέληξε η Εύη Δρούτσα.

    Δείτε το βίντεο: 

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news