More

    Λίαμ Πέιν: Βίντεο από την τελευταία συναυλία που παρακολούθησε στην Αργεντινή – Οι τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του

    Σε μία συγκλονιστική είδηση που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne), μέλος του διάσημου συγκροτήματος One Direction, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

    Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι η πτώση έγινε στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Casa Sur, ενώ οι διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, καθώς παραμένει ασαφές αν πρόκειται για ατύχημα.

    Συγκινητικές στιγμές του Λίαμ Πέιν, στο live του Niall Horan λίγες μέρες πριν το τραγικό τέλος

    Μόλις λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρός, ο Λίαμ Πέιν συμμετείχε σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής του, καθώς παρευρέθηκε στη συναυλία του πρώην συνεργάτη του στους One Direction, Niall Horan, στην Αργεντινή.

    Ένα βίντεο που προκαλεί συγκίνηση, δείχνει τον Πέιν να τραγουδά και να χορεύει στο πλευρό της συντρόφου του, Κέιτ Κάσιντι, κατά τη διάρκεια του live, δείχνοντας να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

    Ο 31χρονος φαίνεται χαρούμενος, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τρυφερά την Κέιτ, ενώ εκείνη ακουμπά απαλά στο πλευρό του. Το ζευγάρι παρακολουθεί μαζί τη συναυλία, ενώ ο Πέιν κινεί ρυθμικά το χέρι του, τραγουδώντας με ενθουσιασμό.


    Ο Λίαμ είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Niall Horan, αποκαλύπτοντας στους θαυμαστές του πως «ήθελε να τακτοποιήσει μερικά πράγματα» με τον πρώην συνεργάτη του. «Δεν υπάρχει καμία αρνητική διάθεση, απλά χρειάζεται να μιλήσουμε», είχε γράψει σε ανάρτηση του, ενθουσιασμένος για την επανένωση με τον παλιό του φίλο.

    Στη συναυλία, ο Πέιν μοιράστηκε πολλές στιγμές με τους θαυμαστές του μέσω Snapchat, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από την εμπειρία του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να δω τον Niall στη συναυλία», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του, συνοδευόμενη από μία καρδιά emoji. Σε άλλη ανάρτηση, με τον ίδιο και τον Horan, έγραψε «Επανενωθήκαμε».

    Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Λίαμ παρακολούθησε ενθουσιασμένος την εκτέλεση του τραγουδιού «Stockholm Syndrome» από τον Niall, ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού από την εποχή των One Direction. Η ενέργεια και η χαρά που εξέπεμπε ο Πέιν ήταν εμφανείς καθώς απολάμβανε τη στιγμή, υποστηρίζοντας τον πρώην συνεργάτη του σε μία τόσο σημαντική συναυλία.

    Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά, ο κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση του τραγικού του θανάτου, που προήλθε από πτώση από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες, βυθίζοντας τους θαυμαστές του και ολόκληρη τη μουσική κοινότητα σε πένθος.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news