More

    Λίαμ Πέιν: Η Cheryl Cole «σπάει» τη σιωπή της με σπαραξικάρδια ανάρτηση για τον πατέρα του γιου της

    Η Cheryl Cole έσπασε τη σιωπή της με έναν σπαρακτικό φόρο τιμής στον Λίαμ Πέιν στον απόηχο του ξαφνικού θανάτου του.

    Ο πρώην σταρ των One Direction πέθανε αφού έπεσε από ένα μπαλκόνι στον τρίτο όροφο στο ξενοδοχείο CasaSur Palmero στην Αργεντινή.

    Η τραγουδίστρια του Girls Aloud είχε στο παρελθόν σχέση με τον Λίαμ Πέιν για δύο χρόνια, με το ζευγάρι να καλωσορίζει στον κόσμο το παιδί τους, Bear Grey, στις 22 Μαρτίου 2017.

    Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μια ανάρτηση περιγράφοντας την αγωνία της καθώς προσπαθεί «να πλοηγηθεί σε αυτό το γεγονός».

    Η δήλωσή της ήταν: «Καθώς προσπαθώ να πλοηγηθώ σε αυτό το καταστροφικό γεγονός και να περάσω τη δική μου θλίψη σε αυτήν την απερίγραπτα επώδυνη στιγμή. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ευγενικά σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο.  Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο αστέρας της ποπ και διασημότητα, ήταν γιος, αδερφός, θείος, αγαπητός φίλος και πατέρας του επτάχρονου γιου μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του».

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά στο επιτυχημένο talent show το 2008, ωστόσο μόλις το 2016 ξεκίνησε η σχέση τους.

    Έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Global Gift Gala της Eva Longoria στο Παρίσι εκείνη τη χρονιά, με τον Λίαμ Πέιν να αποτίει φόρο τιμής στη Cheryl με ένα τατουάζ στο χέρι του.

    Στις 22 Μαρτίου 2017, η τραγουδίστρια των Girls Aloud γέννησε τον Bear, γράφοντας προηγουμένως στο Instagram: «Την Τετάρτη ο Liam και εγώ γίναμε γονείς ενός απίστευτα όμορφου, υγιούς μωρού που μοιάζει με όνειρο». Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο, η Cheryl και ο Liam ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news