More

    Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν είναι μπουζούκια το Ηρώδειο, έλεος!»

    Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν είναι μπουζούκια το Ηρώδειο, έλεος!»

    Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος φαίνεται ότι είναι ενοχλημένος με καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που το τελευταίο διάστημα είδαμε να εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

    Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων είπε ότι ο τρόπος επιλογής θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

    Αρχικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Δεν μπορώ να θυμάμαι την τιτανοτεράστια ερμηνεύτρια, Βίκυ Μοσχολιού, με ένα από τα σπουδαιότερα ρεπερτόρια, να πέθανε με αυτό το παράπονο, ότι δεν της δόθηκε ποτέ το Ηρώδειο. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην έχει δοθεί το Ηρώδειο στη Βίκυ Μοσχολιού και να δίνεται αφειδώς στις Μέλισσες, στον Αργυρό, στον Ρουβά και για να χορεύει ζεϊμπέκικο ο Γκλέτσος».

    Στη συνέχεια, ο ραδιοφωνικός παραγωγός πρόσθεσε: «Αν ένας καλλιτέχνης πηγαίνει στο Ηρώδειο για να δημιουργήσει μία συνθήκη ίδια με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει, τότε για ποιον λόγο πηγαίνει στο Ηρώδειο;».

    Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατέληξε: «Στο Ηρώδειο πας να κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν γίνεται να πηγαίνεις και να κάνεις αυτό το πράγμα με τα μπουζούκια! Δεν είναι μπουζούκια το Ηρώδειο, έλεος!».

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news