More

    Glam Goth: To trend στα νύχια που έγινε μόδα αλλά δεν είναι για όλες (pics)

    Τα Glam goth νύχια συνδυάζουν τη σκοτεινή, κυκλοθυμική αισθητική του gothic στυλ με τη λαμπερή γοητεία του glam. Αυτή η τάση παίζει με βαθιά, δραματικά χρώματα όπως το μαύρο, το βαθύ μωβ και το κόκκινο του αίματος, συχνά διακοσμημένα με μεταλλικές πινελιές, κρύσταλλα και περίπλοκα τέχνη νυχιών.

    Οι υφές είναι βασικές σε αυτή την εμφάνιση, με τα ματ μαύρα φινιρίσματα να έρχονται σε αντίθεση με το γυαλιστερό χρώμιο ή το γκλίτερ, προσθέτοντας βάθος και διάσταση. Οι λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το γοτθικό στυλ, όπως σταυροί, κρανία ή σχέδια από δαντέλα, είναι επίσης δημοφιλείς, φέρνοντας μια μυστηριώδη και ρομαντική άκρη στα νύχια.

    Η glam goth αισθητική είναι ιδανική για όσους θέλουν να αγκαλιάσουν τη σκοτεινή τους πλευρά, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν μια πολυτελή, υψηλής μόδας αίσθηση. Αυτό το στυλ λειτουργεί καλά τόσο για μακριά, μυτερά νύχια όσο και για κοντά, τετράγωνα νύχια, καθιστώντας το ευέλικτο για διάφορες προτιμήσεις.

    Αυτή η τάση έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής το 2024, συνδυάζοντας το επαναστατικό πνεύμα του goth με την κομψότητα του glam για ένα μοναδικό, εντυπωσιακό μανικιούρ

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news