More

    Τούνη για δημοσιογράφους: Πρώτα λένε ό, τι τους κατέβει και εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω, με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα

    Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, σχολίασε η instagrammer

    Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν από κοινού δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

    Η instagrammer σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με τους δημοσιογράφους, ενώ ο σύντροφός της από την πλευρά του τοποθετήθηκε αναφορικά με την αποχή του από την τηλεόραση.

    Αρχικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε για τη φετινή σεζόν που δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα: «Μια χαρά, ήρεμα. Μια χαρά, ήρεμα γιατί βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα περισσότερο, οπότε τέλεια. Δεν τα παρακολουθώ, οπότε ακόμα καλύτερα. Έτσι όπως είναι δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση».

    Η Ιωάννα Τούνη σημείωσε φανερά ενοχλημένη: «Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα. Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα».

    Σε ερώτηση για το αν μίλησαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήταν επίσης παρούσα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της, είπε: «Μια χαρά, χαιρετηθήκαμε. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, ήθελα άμα μπορούσα να συνεχίσω κάπου. Είδα όλα αυτά που είχε και προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι και το κομμάτι της ψυχικής μου ηρεμίας και που επιλέγω να είμαι με την οικογένειά μου και τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

    Τέλος, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Τις προηγούμενες χρονιές που ο Δημήτρης γύριζε σπίτι μετά τη δουλειά, ήταν μες την ένταση. Τώρα είναι η χαρά του Θεού, μπαίνει σπίτι σφυρίζοντας».

    Iωάννα Τούνη σε δημοσιογράφο: Έχω μιλήσει στα social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα από το συνάφι σας

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στις 9 Οκτωβρίου, μετά το περιστατικό που είχε με την αεροπορική εταιρεία και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

    Η instagrammer επισήμανε ενοχλημένη στον δημοσιογράφο που την περίμενε στο αεροδρόμιο, ότι έχει ήδη εκφράσει την άποψή της μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media. Παράλληλα, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «τέρας» που της απέδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αρκέστηκε να του ευχηθεί υγεία.

    «Ό,τι σχόλια είχα, τα έχω κάνει στα προσωπικά μου social media όπου δεν υπάρχει όλη αυτή η κιτρινίλα που υπάρχει στο συνάφι σας. Πάω να δω τον γιο μου, να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε αρχικά.

    Σε ερώτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, πρόσθεσε: «Να είναι καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Να είστε καλά όλοι».

    Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το περιστατικό στο αεροδρόμιο έγινε αντικείμενο σχολιασμού, επισημαίνοντας ότι όσοι το κρίνουν, θα έπρεπε πρώτα να έχουν ακούσει όλες τις πλευρές: «Το πέσιμο στο αεροδρόμιο δεν είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Όπως και να έχει, έχω τοποθετηθεί στα δικά μου social media. Για να έχετε λόγο να κρίνετε οποιοδήποτε συμβάν, πρέπει για αρχή να το ακούσετε, οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ και μιλάει για εμένα και την παρέα μου να δει το περιστατικό. Γιατί είμαι σίγουρη από τα αποσπάσματα που έχω ακούσει, ότι δεν το έχετε ακούσει για να μιλήσετε γι’ αυτό».

    Τέλος, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν θα προχωρήσει νομικά εναντίον της αεροπορικής εταιρείας.

    protothema.gr

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news