More

    Μαρινέλλα: «Τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο, δεν έχει πρόβλημα με την φωνή της» λέει η Ματίνα Παγώνη

    Για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε η Ματίνα Παγώνη σήμερα (22/10) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

    Συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι: «Η κατάσταση είναι σταθερή όπως έχουμε πει, πρέπει τουλάχιστον να καθίσει μία δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί. Θα δοθούν οι οδηγίες από τους φυσικοθεραπευτές ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει».

    «Πάντα αποφασίζει η οικογένεια αν οι θεραπείες θα γίνουν σε ειδικό κέντρο, αν θα γίνουν στο εξωτερικό… Αυτά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της οικογένειας», σημείωσε.

    Ακόμα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε πως: «Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς να πάνε σε ειδικά κέντρα, γιατί η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν ειδικά μηχανήματα αποκλειστικά γι’ αυτές τις θεραπείες, που στο σπίτι δεν είναι εύκολο να τα έχεις».

    Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο, δεν έχει πρόβλημα με την φωνή της. Αυτό την ευχαριστεί, είναι η ζωή της. Νομίζω ότι η ζωή της είναι το τραγούδι και αυτό την  βοηθάει στο να φτάσει εδώ που έφτασε. Ήταν δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news