More

    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Η κατάσταση του πατέρα μου είναι δύσκολη»

    Στην ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη χθες (21/10) το απόγευμα.

    Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος δήλωσε πως η κατάσταση του πατέρα του είναι δύσκολη.

    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ξενοφών Σκιντζής ανέφερε ότι: «Η Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη πριν από λίγο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μεταφέρει τις ευχαριστίες του για τα περαστικά, όμως μας λέει ότι η κατάσταση του πατέρα του είναι δύσκολη».

     

    Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής του Βενιζελείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, είπε στο patris.gr πως ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην ΜΕΘ.

    Περιγράφοντας την κλινική του εικόνα, ανέφερε ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο έχει κατάγματα στα κάτω άκρα αλλά και στο πρόσωπο, στην άνω και κάτω γνάθο, που πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν χειρουργικά.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news