More

    Βερναρδάκης: Ας μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά

    «Είχα την εντύπωση ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με σοβαρά, κατά την αντίληψη του, πάντα, θέματα της χώρας»

    Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ότι δεν δικαιούταν να συμμετάσχει στην ψηφοφορία μομφής απαντάει με δήλωσή του ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

    «Είχα την εντύπωση ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με σοβαρά (κατά την αντίληψη του, πάντα) θέματα της χώρας, όπως π.χ. την αλλαγή του πολιτεύματος όπως ξεφούρνισε πρόσφατα!», αναφέρει και συνεχίζει: «Με τεράστια έκπληξη, όμως, πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ασχολήθηκε μαζί μου και κυρίως με την ιδιότητα μου ως μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και την ένταση της πολιτικής μου συμμετοχής στα δημόσια πράγματα. Ας μην ανησυχεί. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά».

    «Θα επαναλάβω, απλώς, τη ρήση του Μακιαβέλι από τον Ηγεμόνα (1513): “Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη διοικητικής ικανότητας: στην πρώτη ο άνθρωπος κατανοεί αφ’ εαυτού, στην δεύτερη κατανοεί όσα του εξηγούν άλλοι, και στην τρίτη δεν κατανοεί ούτε αφ’ εαυτού ούτε μέσω άλλων. Η πρώτη είναι έξοχη, η δεύτερη είναι πολύ καλή, η τρίτη είναι άχρηστη”», καταλήγει, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

    Στέφανος Κασσελάκης Χριστόφορος Βερναρδάκης ΣΥΡΙΖΑ

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news