More

    Νάντια Κοντογεώργη: Η μακροσκελής ανάρτηση για την επέμβαση έπειτα από ατύχημα στο θέατρο – Φωτογραφίες από το ασθενοφόρο

    Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μετά την επέμβαση και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, προχώρησε η Νάντια Κοντογεώργη, την Τρίτη (22/10).

    Η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα επί σκηνής, στις 24/09, κατά τη διάρκεια των προβών που έκανε για την θεατρική παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή».

    Όπως αναλυτικά περιγράφει η Νάντια Κοντογεώργη σχεδόν έναν μήνα από το συμβάν, έσπασε τον αστράγαλό της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», συνοδεία συναδέλφων της.

    Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας

    «Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια, έσπασα τον αστράγαλό μου και απ’ τις δυο πλευρές. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου αλλά και για την καλή ψυχολογία μου (τι υπέροχοι άνθρωποι!), ο θίασος και ο γιατρός της καρδιάς μας @constantinemarkoulakisofficial, με συνόδευσαν στο Γ.Ν.Α Γεννηματάς και εκεί συνεχίστηκε το ταξίδι της βαθιάς ευγνωμοσύνης.

    Από τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία, την φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή, τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε και Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής, κ. Κωνσταντίνο Κατέρο, καθώς και τους Μανώλη Νικόλαο, Άρη Γεωργούντζο και Μάνο Σκοτίδη, αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όχι μόνο με γνώση και ενέργεια από το υστέρημά τους, αλλά με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία.

    Από το ατύχημα μέχρι σήμερα, έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μου, που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Τώρα ξεκούραση και ησυχία. Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας. Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη, να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα», έγραψε η Νάντια Κοντογεώργη.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news