More

    The Voice: Το δημόσιο μήνυμα της εγγονής της Δούκισσας, Angel – «Να είστε ο εαυτός σας και να μη φοβάστε τίποτα»

    Μια ανάρτηση στα social media έκανε η Angel, που γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από τη συμμετοχή της στις Blind Auditions του «The Voice», η οποία μάλιστα πέρασε στην επόμενη φάση με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

    Τη Δευτέρα (21/10), η εγγονή της Δούκισσας, Angel, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok, με το οποίο θέλησε να παρακινήσει τους ακόλουθούς της, να μην φοβούνται και να διεκδικούν τα όνειρά τους, όπως έκανε και η ίδια δηλώνοντας συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό.

    Το βίντεο μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice»

    «Είμαι η Angel για όσους δεν με ξέρουν και είμαι διαγωνιζόμενη στο «The Voice of Greece». Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα τα μηνύματα, για όλη την στήριξη. Αυτές τις ημέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους, έναν προς έναν. Εάν δεν έχω απαντήσει σε κάποιον, χίλια συγγνώμη.

    Δεν έχω λόγια, πραγματικά σας ευχαριστώ. Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης με έχουν συγκινήσει πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου. Επίσης, θέλω να περάσω ένα μήνυμα σε αυτά τα παιδιά, που φοβούνται να μιλήσουν, φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Να είστε ο εαυτός σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να δείχνετε τα ταλέντα σας, γιατί αξίζετε, όλοι αξίζουν σε αυτή τη ζωή και να μη φοβάστε τίποτα.

    Κι όπως είχε πει μια σπουδαία γυναίκα. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να σας σέβονται και να σας αγαπάνε, αλλά όταν κοιτάζεστε σε αυτόν τον καθρέφτη να αγαπάτε αυτό που βλέπετε, γιατί αυτό έχει σημασία», είπε η Angel.

    @_t.h.e.a.n.g.e.l

    Σας ευχαριστώ όλους ❤️🙏🏻❤️ #thevoice#thevoiceofgreece#confidence#loveyourself#fyp#fy#foryou#foryoupage

    ♬ original sound – Angel

     

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news