More

    Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω την αποδοχή, έχω αισθανθεί αμφισβήτηση από σχέσεις μου

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (23/10) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

    Μεταξύ άλλων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά. Είναι πολύ όμορφο να αποδέχεται ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικός ο έρωτας για μένα. Είναι ένα πράγμα αναζωογονητικό που ταράζει τις ορμόνες και την ύπαρξη ολόκληρη! Είναι πάρα πολύ ωραίο πράγμα και είναι ωραίο σε όλες του τις εκφάνσεις. Έχει πάντα κάτι να σου δώσει».

    Ακόμα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως: «Είμαι ένας άνθρωπος που πραγματικά δεν με χωράει ο τόπος. Έχω πολλές φορές έντονες μεταπτώσεις, όταν είμαι σε δημιουργική φάση μπορεί να χάνομαι χωρίς να το καταλαβαίνω, αυτό είναι δύσκολο.

    Είμαι ένας χαρακτήρας έντονος. Έχω πολλά πράγματα που χρειάζεται να διαχειριστεί ένας άνθρωπος. Είναι σημαντικό για μένα να είναι δίπλα μου ένας άνθρωπος που είναι δυναμικός, που πατάει στα πόδια του και με αποδέχεται!».

    «Έχω αισθανθεί αμφισβήτηση από σχέσεις μου»

    Στη συνέχεια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω την αποδοχή. Πολλές φορές έχω αισθανθεί αμφισβήτηση από σχέσεις μου… Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε περάσει από αμφισβήτηση. Το αναγνωρίζω αμέσως αλλά πολλές φορές το παραβλέπω!

    Το αναγνωρίζει η καρδιά όταν κάποιος σε αμφισβητήσει. Βάζω τελεία σε μια σχέση όταν κάποιος με αμφισβητεί σε βαθμό που αρχίζω να αμφισβητώ κι εγώ τον εαυτό μου… Σταματάω τις σχέσεις όταν αρχίζω να δυστυχώ και δυστυχώ όταν αμφισβητώ τον εαυτό μου και όταν δεν νιώθω ελεύθερη».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news