More

    Απάντηση πλευράς Σαμαρά στις… βολές Μητσοτάκη για τη χειραψία με Παππά: «Τον χαιρέτησε γιατί έτυχε να καθίσει δίπλα του»

    Τι λένε οι συναργάτες του πρώην πρωθυπουργού για σημερινή τοποθέτηση του νυν στη Βουλή

    Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη «βρίσκεται στα “ήρεμα νερά” με την Τουρκία» αναφέρουν σε δήλωσή τους, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή.

    Συγκεκριμένα αναφέρουν:

    «Είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση… Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους “μέχρι τέλος”, ισχύει στο ακέραιο.

    Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα “ήρεμα νερά” με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος, αλλά ούτε η Λέσβος, ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!

    Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια “σύμφωνα φιλίας” και υποκλίσεις».

    Κυριάκος Μητσοτάκης Αντώνης Σαμαράς

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news