More

    Φωτεινή Πετρογιάννη: «Υπάρχουν πολύ δύσκολες ημέρες, με πολλά συμπτώματα και μια ανημποριά» – Οι δυσκολίες στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

    Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες της εγκυμοσύνης της, βίωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη την Τετάρτη (23/10), και αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά της με μια ανάρτηση στο Instagram.

    Η δημοσιογράφος αναμένεται μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου να έχει αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Από την Τρίτη (22/10) μάλιστα, η εγκυμονούσα έχει κάνει χρήση της ειδικής άδειας που δικαιούται λόγω κύησης, αποχωρώντας προσωρινά από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

    Την ίδια στιγμή, η Φωτεινή Πετρογιάννη περιγράφει ανοιχτά μια δύσκολη ημέρα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο πλησιάζει στην ημερομηνία του τοκετού.

    Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης

    «Όποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας, όντως είναι μία πολύ σημαντική και συγκινητική περίοδος, με πολύ όμορφα συναισθήματα, όμως δεν είναι μόνο έτσι, όπως όλα στη ζωή και καλό είναι να αντιμετωπίζουμε και τις δύο όψεις.

    Υπάρχουν ημέρες που πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολες, με πολλά συμπτώματα, με μία ανημποριά να το πω πολύ απλά, και πρέπει να αγκαλιάζουμε και αυτές τις μέρες, γιατί δεν είναι όλα ρόδινα, δεν είναι όλα λουλούδια και τρέξιμο στους αγρούς. Μία από αυτές τις μέρες, λοιπόν τις δύσκολες, είναι κι αυτή σήμερα, που πραγματικά αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να σηκωθώ από εδώ που κάθομαι», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news