More

    Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο Instagram

    Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε γνωστή το 2004, μέσα από το κανάλι MAD. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μην βρίσκεται σε κάποια εκπομπή, παρ’ όλα αυτά το κοινό που την έχει αγαπήσει συνεχίζει να την παρακολουθεί και να επικοινωνεί μαζί της, μέσα από τα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    To 2011 η Μαίρη Συνατσάκη δημιούργησε το δικό της κανάλι στο Youtube, ανεβάζοντας το πρώτο βίντεό της στις 27 Ιουνίου.

    «Γειά! Είμαι η MairiBoo ή σκέτο Μαίρη ή επίσημα Μαίρη Συνατσάκη και σας καλωσορίζω στο επίσημο YouTube channel μου», γράφει στην αρχική σελίδα του καναλιού της, τα βίντεο του οποίου παρακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές της.

    Την ίδια χρονιά που άνοιξε το κανάλι της στο Youtube, η Μαίρη Συνατσάκη μπήκε και στον κόσμο του Instagram. Συγκεκριμένα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 8 Μαΐου του 2011.

    Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα Instagram προφίλ στην Ελλάδα, στο οποίο την ακολουθούν πάνω από οχτακόσοι χιλιάδες χρήστες της εφαρμογής.

    Στο πρώτο της post στην πλατφόρμα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είχε δημοσιεύσει ένα cheesecake, ενώ λίγες ημέρες μετά είχε ανεβάσει και την πρώτη της φωτογραφία, στην οποία έκανε ένα είδος «Duck face».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news