More

    Χάρης Γιακουμάτος: Ζω παρέα με την κατάθλιψη για 10 χρόνια

    Στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Γιακουμάτος. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την κατάθλιψη, με την οποία εξομολογήθηκε πως παλεύει τα τελευταία δέκα χρόνια.

    Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Χάρης Γιακουμάτος ανέφερε: «Στη ζωή μας υπάρχει η κατάθλιψη. Η κατάθλιψη δεν είναι κάτι που ήρθε κι έπεσε πάνω σου και διαλύθηκε το σύμπαν σου. Ξεκινάει από ελαφριάς μορφής κατάθλιψη μέχρι βαριάς μορφής.

    Αν δεν προσέξεις στην αρχή, όταν έχεις τα πρώτα συμπτώματα, που δεν θες να σηκωθείς το πρωί, θες να είσαι ξαπλωμένος, τα βλέπεις όλα μαύρα, δεν βρίσκεις λύση στη ζωή σου. Όταν θα σου έρθουν αυτά, πρέπει να κινητοποιηθείς».

    Ακόμα, εξήγησε πως: «Πρώτα να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους, δεύτερο βήμα να πας σε ψυχολόγο να σε βοηθήσει, μετά γυμναστική, διατροφή, μακριά οι τοξικοί άνθρωποι από τη ζωή μας, και σίγουρα να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν».

    «Ζω παρέα με την κατάθλιψη τα τελευταία δέκα χρόνια. Πάντα κυκλοφορεί γύρω σου, αλλά αν βρεις τον τρόπο να τα λύσεις, το ξεπερνάς. Το περιβάλλον είναι η πρώτη σου βοήθεια», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news