More

    Υπογραφή Σύμβασης για την «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΟΚΟΥ»





    Υπογραφή Σύμβασης για την «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΟΚΟΥ»

    Την προγραμματική σύμβαση που αφορά στην «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΟΚΟΥ» υπέγραψε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κρόκου Κοζάνης.

    Η προμήθεια και εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κρόκου πρόκειται να αποτελέσει εναλλακτική λύση θέρμανσης του ναού έναντι της υφιστάμενης εγκατάστασης με χρήση πέλλετ.

    Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 77.900,00 € (με Φ.Π.Α.) και φορέας χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

    Η διάρκεια της παρούσας προγραμματικής σύμβασης ξεκινάει από την υπογραφή της έως την ημερομηνία έγκρισης του πρωτοκόλλου παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κρόκου».

    Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (έδρας) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επιμελήθηκε τα τεύχη δημοπράτησης που αφορούν στην προμήθεια και εγκατάσταση α) συστοιχίας αντλιών θερμότητας με ψυκτικό μέσο R410Α ή R32, συνολικής ψυκτικής ισχύος 69KW και β) κλιματιστικής μονάδας / αντλίας θερμότητας αέρα – αέρα, διαιρούμενου τύπου (split), με εσωτερική μονάδα ιστάμενου τύπου (ντουλάπα), ελάχιστης ονομαστικής θερμικής απόδοσης 7,5 KW, ελάχιστης ονομαστικής ψυκτικής απόδοσης 7,0 KW, ενεργειακής κλάσης τουλάχιστον Α+, με φρέον R32.

    Η επιλογή των αντλιών θερμότητας έγινε έτσι ώστε να καλύπτουν το βασικό θερμικό φορτίο διά της δαπεδοθέρμανσης.

    Υπογραφή Σύμβασης για την «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΟΚΟΥ»




    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news