More

    Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Aniston στην τηλεόραση: Είναι αγνώριστη! (video)




    Η Jennifer Aniston ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής στα τέλη της δεκαετίας του 1980, με συμμετοχές σε διαφημίσεις και μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές.

    Έκανε την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση το 1990 

    Η πρώτη σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση της Jennifer Aniston ήταν στη σειρά “Molloy” το 1990, μια οικογενειακή κωμωδία που αφορούσε μια έφηβη κοπέλα, την Μόλλοϋ, και την προσαρμογή της στη ζωή με την καινούρια της οικογένεια μετά τον γάμο του πατέρα της. Η Aniston υποδύθηκε την Courtney Walker, τη θετή αδερφή της πρωταγωνίστριας.

    Η σειρά “Molloy” δεν κράτησε για πολύ, καθώς προβλήθηκε μόνο για μία σεζόν και δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν πέτυχε, ήταν μια καλή αρχή για την Aniston, που τη βοήθησε να αποκτήσει εμπειρία και να ενταχθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Ενώ ο ρόλος της στην “Molloy” δεν ήταν αρκετός για να την κάνει γνωστή, της άνοιξε πόρτες για μελλοντικές ευκαιρίες, μέχρι που το 1994 ήρθε ο καθοριστικός ρόλος της Rachel Green στο “Friends”.

    Το 1993 συμμετείχε στην ταινία τρόμου “Leprechaun”, η οποία δεν έτυχε καλής υποδοχής, αλλά της έδωσε μεγαλύτερη έκθεση.

    Η καριέρα της απογειώθηκε το 1994, όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο της Rachel Green στην τηλεοπτική σειρά “Friends”. Το “Friends” έγινε τεράστια επιτυχία και η Aniston έγινε γνωστή παγκοσμίως, κατακτώντας πολλά βραβεία και δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο στη μόδα και το στυλ. Ο ρόλος της Rachel την καθιέρωσε ως μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της.

    Μετά το “Friends”, η Aniston συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία στο σινεμά, με ρόλους σε κωμωδίες όπως “Bruce Almighty” (2003), “The Break-Up” (2006), και “Marley & Me” (2008).

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news