More

    Μαρία Σολωμού: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram

    Η Μαρία Σολωμού διατηρεί εδώ και περίπου έξι χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς λογαριασμούς στο Instagram. Η ηθοποιός δημιούργησε το προφίλ της τον Δεκέμβριο του 2018 και από τότε έχει κάνει πάνω από εξακόσιες δημοσιεύσεις, ενώ έχει σχεδόν τετρακόσιους χιλιάδες ακολούθους.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την 1η Δεκεμβρίου του 2018. Το post της, αφορούσε την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

    Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την Ματίνα Νικολάου, την Νικόλ Παναγιώτου, την Στέλλα Ρουσάκη και την Φανή Γεωργακοπούλου.

    Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Μαρία Σολωμού έχει γράψει: «Έπειτα από εκβιασμό και απειλές, ήρθε το Instagram στη ζωή, για να σας πω ότι στις 12/12 ξεκινάει η «Βερβερίτσα»…».

    Σε πρόσφατη συνέντευξής της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η ηθοποιός είχε μιλήσει και για το Instagram προφίλ της, αλλά και για τα σχόλια που δέχεται.

    «Εγώ έχω γυναίκες ακολούθους στο Instagram προφίλ μου. Το 75% είναι γυναίκες και παίρνω πολλή αγάπη. Μου γράφουν και αρνητικά σχόλια και γυναίκες και άνδρες, αλλά αντισταθμίζονται με την αγάπη και θετικά σχόλια», είχε πει αρχικά.

    Ακόμα, η Μαρία Σολωμού είχε εξηγήσει πως: «Εγώ το καλοκαίρι πήρα κάποια κιλά. Υπάρχει σχόλιο κάτω από φωτογραφία μου το καλοκαίρι που λέει ‘”Μαράκι έφαγες”, γέλασα πάρα πολύ. Αυτό είναι το πιο light. Τα άλλα είναι “Φάε, όλο κόκκαλα είσαι”. Τα σχόλια τα βαρβάτα είναι πολύ άσχημα, οπότε τα σβήνω και τους κάνω μπλοκ. Και για το θέμα της ηλικίας δέχομαι πολλά σχόλια».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news