More

    Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας εγκαινίασε το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για influencers στον κόσμο

    Το πρώτο πανεπιστήμιο για influencers βρίσκεται στην Ιρλανδία και πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους φοιτητές του.

    Η ενασχόληση με τα social media και τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου είναι για κάποιους το επάγγελμα, με το οποίο βιοπορίζονται και τώρα, το South East Technological University του Κάρλοου της Ιρλανδίας, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα σπουδών, για τους επίδοξους influencers κυρίως της Gen-Z.

    Το πανεπιστήμιο για τους influencers εγκαινίασε το νέο του εκπαιδευτικό πρόγραμμα και οι πρώτοι φοιτητές πήραν ήδη θέση στα έδρανα, για να μετατρέψουν την online παρουσία και το περιεχόμενό τους σε πλατφόρμες όπως το Instagram, το TikTok και το YouTube σε πηγή εσόδων. «Η επιρροή (influence) είναι κάτι που παίρνει φωτιά» δήλωσε η καθηγήτρια, Irene McCormick, στο South East Technological University στο Carlow.

    Σύμφωνα με ιρλανδικά μέσα, η ιδέα προέκυψε από τη μεγάλη απήχηση που είχε το θερινό ταχύρρυθμο μάθημα «Digital Hustle» το οποίο ξεκίνησε η McCormick και διδάχθηκε από τους TikTokers. Το μάθημα προσέλκυσε 350 υποψηφίους που διεκδίκησαν μόλις 30 θέσεις.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news