More

    Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram ο τραγουδιστής

    Το 2008 δημιουργείται το συγκρότημα «MELISSES», μέσα από το οποίο ο κόσμος θα γνωρίσει τον Χρήστο Μάστορα. Δεκαέξι χρόνια μετά ο τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ενώ έχει και φανατικούς θαυμαστές που τον στηρίζουν σε κάθε νέο επαγγελματικό του βήμα.

    Της Ελένης Φλισκουνάκη

    Η αγάπη του κόσμου για τον Χρήστο Μάστορα φαίνεται και από το Instagram προφίλ του, στο οποίο τον ακολουθούν χιλιάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

    Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο καλλιτέχνης έφτασε του τετρακόσιους χιλιάδες ακόλουθους και έκανε μία σχετική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει το κομμάτι του, «Crayon».

    «400.000 followers. 400.000 ευχαριστώ γραμμένα με Crayon», έχει γράψει στη λεζάντα.

    Το πρώτο post

    Ο Χρήστος Μάστορας δημιούργησε το προφίλ του στο Instagram τον Μάιο του 2012 και έκανε το πρώτο του post στην πλατφόρμα στις 24 Μαΐου του 2012. Αξίζει να σημειωθεί πως από τότε έχει κάνει πάνω από εξακόσιες αναρτήσεις.

    Στην πρώτη του δημοσίευση, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του. Σε αυτή τον βλέπουμε με κουστούμι, ενώ φοράει και γυαλιά οράσεως.

    Η φωτογραφία φαίνεται πως έχει τραβηχτεί στη διάρκεια των γυρισμάτων για το video clip του τραγουδιού «Πίκι Πίκι», με τον Χρήστο Μάστορα να έχει επιλέξει να μην βάλει λεζάντα.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news