More

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι ευχές στην Δήμητρα Βαμβακούση και η φωτογραφία από την βάπτιση της κόρης τους

    Διπλή είναι η χαρά σήμερα (26/10) για την οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση. Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρωί πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της κόρη τους, ενώ παράλληλα γιορτάζουν την ονομαστική εορτή της γυμνάστριας και πρώην παίκτριας του Survivor.

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να ευχηθεί και δημοσίως στη σύζυγό του, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram.

    Συγκεκριμένα ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από την βάπτιση της κόρης τους, η οποία πήρε δύο ονόματα: Ουρανία, από την μητέρα του πατέρα της και Μαρία από την Παναγία. Στο στιγμιότυπο απεικονίζεται το ζευγάρι χαμογελαστό, ενώ μαζί τους είναι και η νεοφώτιστη.

    «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έχει γράψει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσίευσή του.

    Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Βαμβακούση σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, είχε πει για την βάπτιση της κόρης της: «Πρώτα ο Θεός θα δώσουμε στην κόρη μας το όνομα της μητέρας του και επειδή αγαπάμε πολύ την Παναγία μας θα πάρει και το όνομα «Μαρία».

    Θα είναι «Ουρανία-Μαρία Αγγελοπούλου». Η ουσία της βάπτισης για εμάς είναι ότι μετά θα έχει τον δικό της άγγελο, οπότε θα είναι όνομα και πράγμα».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news