More

    Ζώδια Εβδομάδας: Ανανέωση, κέφια και μια έκπληξη στη δουλειά




    Καινούργια εβδομάδα, καινούργια ενέργεια! Η περίοδος αυτή έχει όλα τα συστατικά για να ανακατευτεί το παιχνίδι της ζωής μας, με κάποιους να βρίσκουν το δρόμο τους και άλλους να χάνονται σε λαβύρινθους σκέψεων και συναισθημάτων. Είσαι έτοιμη να μάθεις τι σου επιφυλάσσουν τα αστέρια;

    Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

    Τολμηρή εβδομάδα για δράση! Οι μέρες αυτές σού προσφέρουν μια ενέργεια που σε σπρώχνει μπροστά, ειδικά στον τομέα της δουλειάς. Αν ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να πάρεις πρωτοβουλίες και να ρισκάρεις, αυτή είναι η στιγμή! Μην αφήσεις όμως τον παρορμητισμό σου να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Οι προσωπικές σχέσεις χρειάζονται λίγο περισσότερη προσοχή, κυρίως γιατί η επικοινωνία μπορεί να παρεξηγηθεί.

    Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

    Σταθερότητα με μικρές αναταράξεις. Η εβδομάδα κυλά σχετικά ομαλά για σένα, αλλά τα συναισθήματά σου είναι σε αναβρασμό. Κάποιες μικρές εκπλήξεις μπορεί να σε βγάλουν από τη ζώνη άνεσής σου. Στη δουλειά, αναμένονται θετικές εξελίξεις, ενώ στα προσωπικά σου μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες συμπεριφορές. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, αλλά μην ξεχνάς τη δύναμη του διαλόγου!

    Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

    Επικοινωνιακό φεστιβάλ! Ό,τι αφορά την επικοινωνία, είναι στο peak αυτή την εβδομάδα για εσένα. Τόλμησε να ανοίξεις συζητήσεις, να λύσεις παρεξηγήσεις και να διαπραγματευτείς! Στη δουλειά, ευκαιρίες που δεν περίμενες εμφανίζονται, ενώ στις φιλίες μπορείς να κλείσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Έχε όμως τον νου σου στις πολλές υποσχέσεις – δεν μπορείς να τα κάνεις όλα!

    Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

    Η καρδιά σου στον “πάγο” – για λίγο. Αυτή την εβδομάδα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να αποστασιοποιηθείς λίγο από τον κόσμο. Η εσωστρέφειά σου είναι έντονη, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Σου δίνει τον χρόνο να ανασυγκροτηθείς και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις. Στα επαγγελματικά, μικρές δυσκολίες δοκιμάζουν την υπομονή σου, αλλά θα τις ξεπεράσεις με ψυχραιμία.

    Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

    Ανάβει το φως της αναγνώρισης! Λαμπερή εβδομάδα για σένα, Λέοντα! Ό,τι κι αν κάνεις, θα τραβήξεις την προσοχή και θα λάβεις την αναγνώριση που δικαιούσαι. Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες αποδίδουν καρπούς, ενώ στις προσωπικές σου σχέσεις έρχεται μια ζεστασιά που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Μην το παρακάνεις όμως με το “εγώ” σου – δώσε και λίγο χώρο στους άλλους!

    Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

    Τακτοποιείς τα πάντα! Η τάξη και η οργάνωση είναι το κλειδί της εβδομάδας. Κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά επιτέλους λύνονται, ενώ στο σπίτι θα νιώσεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις τα πάντα – από τα συρτάρια μέχρι τις σκέψεις σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή, αλλά σκέψου καλά πριν κάνεις το επόμενο βήμα.

    Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

    Κοινωνική εκτόνωση! Οι μέρες που έρχονται είναι γεμάτες κοινωνικές συναναστροφές και ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι σε μια σχέση, ίσως προκύψουν συζητήσεις που θα τη βαθύνουν, ενώ αν είσαι μόνος/η, νέες γνωριμίες βρίσκονται στον ορίζοντα. Επαγγελματικά, οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, γι’ αυτό πρόσεξε πώς χειρίζεσαι τις συνεργασίες σου.

    Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

    Έντονα συναισθήματα και μυστικά. Η εβδομάδα φέρνει στο φως κάποια πράγματα που ίσως ήθελες να κρατήσεις κρυφά, είτε δικά σου είτε άλλων. Αυτό μπορεί να σε ταρακουνήσει συναισθηματικά, αλλά μην το δεις σαν αρνητικό. Είναι ευκαιρία να καθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις την ειλικρίνεια στις σχέσεις σου. Στη δουλειά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

    Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

    Αέρας αισιοδοξίας! Ο Τοξότης δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ελευθερία και περιπέτεια, και αυτή την εβδομάδα η ενέργεια σε παρακινεί να ζήσεις νέα πράγματα! Τα επαγγελματικά σου πάνε εξαιρετικά και σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες, ενώ στα προσωπικά σου οι σχέσεις ανανεώνονται με θετική διάθεση. Βγες έξω, γνώρισε κόσμο, και πέρνα καλά!

    Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

    Επαγγελματική ευθύνη και σκληρή δουλειά. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η αυτή την εβδομάδα. Σκληρή δουλειά και υπομονή είναι τα κλειδιά για να φτάσεις στην επιτυχία, που δεν αργεί να έρθει. Προσπάθησε όμως να βρεις χρόνο για χαλάρωση και προσωπική φροντίδα, γιατί η ενέργειά σου δεν είναι ανεξάντλητη.

    Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

    Καινοτομία και αλλαγές στον αέρα! Η δημιουργική σου πλευρά είναι σε οίστρο! Ιδέες που έχεις εδώ και καιρό αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Ειδικά στα επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να αλλάξεις πορεία. Οι σχέσεις σου, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, ευνοούνται από την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία.

    Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

    Ενδοσκόπηση και ψυχική ηρεμία. Αυτή την εβδομάδα, τα αστέρια σε καλούν να βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο. Κάνε έναν απολογισμό των τελευταίων μηνών και σκέψου τι πρέπει να αλλάξεις για να βρεις τη γαλήνη που επιζητάς. Στα επαγγελματικά, μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές δυσκολίες, αλλά τίποτα που δεν μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news