More

    Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: Πενθήσαμε την μαμά μας αρκετές φορές πριν φύγει και σαν ύλη

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα (28/10) η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η καλλιτέχνιδα, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε με την άνοια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021.

    Μιλώντας για την μητέρα της, η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως: «Ήταν σαν να λυτρώθηκε που έφυγε από τη ζωή. Εμείς ήδη την είχαμε «χάσει», υπήρχε σαν οντότητα, αλλά δεν ήταν εκεί!

    Πενθήσαμε την μαμά μας αρκετές φορές πριν φύγει και σαν ύλη. Σταδιακά άρχισε να γίνεται. Πήρε 7 χρόνια, οπότε ο χρόνος βοηθάει σε αυτό. Έφτασε σε ένα σημείο που δεν υπήρχε συνειρμός. Δεν καταλάβαινες τι ήθελε να πει!».

    Ακόμη, η καλλιτέχνιδα ανέφερε ότι: «Ύστερα, μία σε αναγνώριζε, μία όχι. Μία φορά την είχα πάρει στο σπίτι να την κρατήσω, γιατί ο μπαμπάς μου είχε να κάνει κάτι δουλειές και με ρώτησε η μητέρα μου: «Εσείς εδώ δουλεύετε;».

    Είναι σαν να έχεις ένα μικρό παιδάκι και πρέπει να φερθείς ανάλογα. Τον μπαμπά μου δεν τον αναγνώριζε και τον έδιωχνε. Ο μπαμπάς μου έπεσε σε κατάθλιψη! Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, είχε γίνει ένας σκελετός με πέτσα, δεν ήθελε να τρώει».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr

    more news