Η Έμη Λιβανίου υπήρξε παντρεμένη με τον Αντώνη Λιβάνιο και μαζί του απέκτησε δύο παιδιά. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου του 2000 στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι όταν εκείνη ήταν 25 χρονών και ένα χρόνο αργότερα ήρθε και ο γιος τους, Κωνσταντίνος, με την κόρη τους, Αλεξάνδρα να γεννιέται λίγα χρόνια αργότερα. Αποφάσισαν, όμως, λίγο καιρό μετά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.
Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δε μετανιώνω τίποτα, νιώθω και εγώ νέα! Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα και σε ένα μπαράκι μαζί. Μακάρι να τα έκανα και στα 20 μου τα παιδιά. Το παιδί σε πάει μπροστά, δε σε πάει ποτέ πίσω. Από διαζύγιο δεν πέθαvε και κανείς, δεν έγινε και τίποτα… Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου, άλλα δε με έχει πάει πίσω το κακό διαζύγιο», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα για το διαζύγιό της.
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Έμης Λιβανίου
Έκτοτε η προσωπική της ζωή έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία της. Δεν της αρέσει να τραβά τα βλέμματα γενικότερα. Παρόλα αυτά, το Σάββατο 30/12 μετά από ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, έγινε γνωστό πως η δημοσιογράφος βρήκε τον έρωτα ξανά.
Εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση με πολύ γνωστό εφοπλιστή και πρωταθλητή στη σκοποβολή. Ο λόγος για τον Πέτρο Παππά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκαν σε κοσμική έξοδο μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας.
Εκείνος είναι γιος του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά, γεννημένος στις ΗΠΑ το 1953. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ενώ στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έλαβε Β.Α. στα Οικονομικά και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Αν Άρμπορ.
Ασχολήθηκε από νωρίς με τις οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά και τα μυστικά του αθλήματος της σκοποβολής, καθώς η οικογένειά του έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό γενικότερα. Ο πατέρας του, για παράδειγμα, εκτός από τη σκοποβολή, έπαιξε και βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, ενώ υπήρξε σφαιροβόλος στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Ο θείος του Έλληνα πλοιοκτήτη, ο Γιάννης, χρηματιστής στην Ελβετία, ήταν και αυτός αθλητής του ακοντισμού.
Σε ηλικία 27 ετών, ο Πέτρος Παππάς συμμετείχε ως μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980, στο αγώνισμα του σκιτ, που είναι τα κυνηγετικά όπλα, καταλαμβάνοντας την 37η θέση. Επιπλέον, υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών και μέλος του Ομίλου Φιλάθλων Κυνηγετικού Όπλου.