Οι νεόνυμφοι Νικόλας Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη, το πρωί μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα after wedding brunch για τους καλεσμένους τους.
Σήμερα, στον αέρα των Weekenders, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε όλα όσα γεύτηκαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού στο brunch την επόμενη ημέρα μετά τον γάμο σε γνωστό ξενοδοχείο με θέα την Ακρόπολη.
Το γαμήλιο brunch περιελάμβανε:
- Caesar salad με χειροποίητα κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη
- Παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων
- Σπανακόπιτα
- Παστουρμαδόπιτα
- Burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
- Veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης
- Καγιανά με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης.
- Scrambled eggs
- Αυγά ποσέ με προσούτα Ευρυτανίας ή καπνιστό σολωμό
- Crème brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα
- Pancakes με sauce μελιού
- Γαλλική σαμπάνια και
- Bloody Mary