More

    Αλμπέρτο Μποτία: Μιλά για πρώτη φορά για τον γιο του – «Προσπαθώ να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο»

    Ο Αλμπέρτο Μποτία, μίλησε για πρώτη φορά για την γέννηση του πρώτου του παιδιού αλλά και την αγαπημένη του, Ελένη Φουρέιρα. «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέστρεψε και αγωνίζεται φέτος στην Ελλάδα για να είναι μαζί με την οικογένειά του.

    «Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και με όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι», δήλωσε σε συνέντευξη στην εκπομπή της Σοφίας Αλατζά.

    «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένειά μου και να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλμπέρτο Μποτία.

    «Είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αποσυγκεντρώνεσαι λίγο αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια», παραδέχεται κλείνοντας ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX