More

    Βοήθησε τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Γκάρνερ στην συνεπιμέλεια των παιδιών τους

    Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ τα πάνε πολύ καλά ως χωρισμένο ζευγάρι και συν-κηδεμόνες των παιδιών τους.

    Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη «Daily Mail» το ζευγάρι πρέπει να ευχαριστήσει την Τζένιφερ Λόπεζ γι’ αυτό.

    Η τραγουδίστρια βοήθησε τον σύζυγό της και την πρώην σύζυγό του να φτάσουν σε ένα «καλύτερο σημείο», σύμφωνα με την πηγή.

    «Ο Μπεν είναι υγιής», συνέχισε η πηγή. «Το δράμα του παρελθόντος και τα συναισθήματα του διαζυγίου έχουν περάσει προ πολλού και όλοι τους τα καταφέρνουν». Μάλιστα, η ίδια η Λόπεζ είναι «φιλική» με την Γκάρνερ και όλα τα παιδιά τους «αγαπιούνται».

    «Είναι πραγματικά μια πολύ ευτυχισμένη κατάσταση συνεπιμέλειας», δήλωσε η πηγή.

    Η τραγουδίστρια είναι μητέρα των 15χρονων διδύμων Έμμε και Μαξιμίλιαν, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονα. Εντωμεταξύ, ο ‘Αφλεκ και η Γκάρνερ μοιράζονται τη 17χρονη Βάιολετ, την 14χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σάμιουελ.

    «Όλα είναι πραγματικά καλά αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να είναι το ίδιο στο εγγύς και στο απώτερο μέλλον», σχολίασε η πηγή και πρόσθεσε ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η Λόπεζ έχουν επίσης κάνει «πολλές συζητήσεις» για τη σχέση της ως γονέας μαζί με τον Μαρκ Άντονι.

    «Όλοι τους έχουν καταφέρει να βρουν μια λύση», ανέφερε στο πρακτορείο. «Είναι πραγματικά εμπνευσμένο και ωραίο να το βλέπεις».

    Όσον αφορά τη σχέση τους, ο Άφλεκ και η Λατίνα τραγουδίστρια δεν έχουν «καθόλου δράμα» στον γάμο τους, σύμφωνα με την πηγή.

    «Η σχέση τους εξακολουθεί να έχει “σπίθες”», αποκάλυψε η πηγή. «Είναι πραγματικά ευτυχισμένοι ο ένας με τον άλλον».

    Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί αρχικά το 2002, αλλά, λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης, χώρισαν. Στη συνέχεια η σχέση τους αναζωπυρώθηκε σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2022.

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX