More

    Δανάη Παππά: «Θέλω πολύ να γίνω μητέρα» – Τι είπε για την πρεμιέρα του Σασμού

    Η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη διαρκεί εδώ και πέντε χρόνια και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια στον χώρο της ελληνικής showbiz. Αμφότεροι δείχνουν πάντα αλληλεγγύη και υποστήριξη ο ένας προς τον άλλο σε κάθε βήμα τους.

    Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για την σχέση της με τον αγαπημένο της και για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. Είπε, ότι ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ο αγαπημένος της άνθρωπος και την έχει βοηθήσει στην προσωπική της ανάπτυξη και ευτυχία.

    Επίσης, αναφέρθηκε στον τρίτο κύκλο του Σασμού που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Εξέφρασε την ανυπομονησία της για την έναρξη του νέου κύκλου της σειράς και την ευχαρίστησή της που έχει την ευκαιρία να εργαστεί με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους.

    «Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή…Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το “α” και το “ω” για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται.

    Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου» ανέφερε η Δανάη Παππά.

    Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί με τον σύντροφό της, η Δανάη Παππά είπε: «Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω».

    Newsroom
    Newsroomhttps://ekozani.gr
    Γίνε εσύ ο ρεπόρτερ και στείλε την είδηση της ημέρας... info@ekozani.gr
    spot_img

    more news

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX